Hozzávalók:
3-4 közepes krumpli
1 padlizsán
3 paradicsom
pirospaprika
hing
kurkuma
curry
garam masala
petrezselyem
olivaolaj
A krumplit megpucolom, felkockázom, majd bő olajban kisütöm. A padlizsánt felkockázom (héjastul), és kevés olajban barnára sütöm. Hozzáadom a felkockázott paradicsomokat, és ha már azok is megpuhultak, akkor jöhet vissza a buri és jöhetnek a fűszerek is, kivéve a petrezselymet, mert azt a sóval együtt a végén adjuk hozzá. Kicsi vizet is adok hozzá, hogy leveses legyen, és már kész is van. :)
Én barna basmati rizst csináltam most mellé, de a sima rizs is jó, vagy bármilyen indiai kenyérféleség (puri, naan stb.), de még egy egyszerű bagett is. :)
Jó étvágyat! :)
Szeretettel:
Lili
Nekem is öntöttvas wokom van, kb. 100 kiló, de tényleg megéri a gagyik helyett! :)
VálaszTörlés:)))
VálaszTörlés