2011. szeptember 18., vasárnap

Fehérbab krém

Ez a recept is nagyon egyszerű, ahogy már megszokhattátok tőlem, és nagyon finom is. Amikor már unod a szendvicseket, feldobnád valamivel, vagy szeretnél valami kis harapnivalót a vendégeidnek, akkor kiváló lehetőség, hogy elkészítsd ezt a finom krémet, vagy pástétomot, ki minek nevezi.

Hozzávalók:

1 csomag újhagyma, vagy lila hagyma
3 fehér bab konzerv, vagy előző este beáztatott fehér bab, amit megfőztünk
2 zöldségleves kocka
bors
só nem kell!
friss kakukkfű
őrölt koriander
olíva olaj

A hagymát apróra vágom, olíva olajon üvegesre pirítom. Ezt követően mehet hozzá a bab, egy kis víz, és a zöldségleves kocka. Összeforralom, és jöhetnek a fűszerek. Ezután mehet a turmixgépbe, megnyomom a start gombot, és amint krémes és homogén lesz az állaga, kész is van. :)

Pirítóssal nagyon fini. :)

Jó étvágyat!
Lili


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése